Haringvlietbrug vanaf vrijdag 9 juni voor 8 weken dicht

De Haringvlietbrug (A29) is van vrijdag 9 juni 22:00 uur tot vrijdag 4 augustus 23:00 uur dicht voor al het verkeer. Rijkswaterstaat vervangt in deze periode de brugklep en het bewegingswerk. De werkzaamheden veroorzaken veel oponthoud. De extra reistijd op de omleidingsroutes kan tijdens de spits oplopen tot meer dan een uur.

In 2023 en 2024 is er veel hinder op de A29 vanwege onderhoudswerkzaamheden aan zowel de Haringvlietbrug als de Heinenoordtunnel. De komende maanden is er een lange periode van hinder. Lees hier het volledige nieuwsbericht van Rijkswaterstaat, waarin ook de omleidingsroutes worden genoemd.

TLN heeft hier eerder al een informatiebericht over gepubliceerd en werkt samen met Zuid-Holland Bereikbaar. Over de gezamenlijke inspanning van Zuid-Holland Bereikbaar en TLN lees je in dit artikel meer. De eerste langdurige afsluiting op dit traject door de renovatie van de Heinenoordtunnel ligt inmiddels achter ons. Rijkswaterstaat heeft hier in een interview een terugblik op gegeven.

Een gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden, afsluitingen en planning is te vinden op de onderstaande projectpagina’s van Rijkswaterstaat:

Meer weten?

Contact de expert

Paul Poppink

Coördinator sector en beleid

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.