Flexibele ondersteuning bij arbeidsrechtelijke vraagstukken

Als ondernemer word je regelmatig geconfronteerd met vragen op het gebied van arbeidsrecht. Denk aan het moment dat je iemand in dienst wilt nemen of juist een contract wilt beëindigen. En de regels worden steeds ingewikkelder. Een arbeidsrechtadviseur van TLN voorziet je graag van passend advies, zodat je door de bomen het bos weer ziet.

Waarom een TLN Arbeidsrechtadviseur?

Je kunt een arbeidsrechtadviseur van TLN inhuren voor een aantal uur per jaar. De adviseur komt dan naar je toe om samen te bekijken hoe de zaken opgepakt kunnen worden. Denk aan het schrijven van brieven, het aanpassen van regelingen en zelfs het voeren van arbeidsrechtelijke procedures. Maar de adviseur is ook je sparringpartner bij arbeidsrechtelijke en sociaalzekerheidsrechtelijke vraagstukken. Tot slot kan de adviseur namens jou bezwaar maken tegen opgelegde bestuurlijke boetes bij overtreding van de rij- en rusttijden. Zo weet je zeker dat je op het gebied van arbeidsrecht alles piekfijn hebt geregeld.

TLN-tarief

De kosten voor het inhuren van een arbeidsrechtadviseur van TLN zijn per situatie anders. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Informatie aanvragen

Meer weten over het inschakelen van een arbeidsrechtadviseur van TLN? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook contact opnemen met de TLN Ledendesk via 088-4567567.

Meer weten?

Contact de expert

Team Ledendesk

TLN Adviseurs