Actueel overzicht van stadshubs, milieu- en zero-emissiezones

Op de TLN-kaart Stadshubs.NL vind je stadshubs, milieu- en zero-emissiezones, postcodegebieden, winkelgebieden, bedrijventerreinen en meer. Op de kaart staan circa 300 stadshubs die een zero-emissie-oplossing voor de ‘last mile’ aanbieden. De kaart geeft zo inzicht in de actuele mogelijkheden voor zero-emissiebevoorrading in steden. Met behulp van filters maak je selecties op bijvoorbeeld type zending, bedrijfsnaam, verzorgingsgebied (per stad) en combinaties hiervan.

Waarom Stadshubs.NL?

TLN wil met Stadshubs.NL aan gemeenteambtenaren, politici en potentiële opdrachtgevers duidelijk maken welke transporteurs duurzaam vervoer de stad in kunnen organiseren. De kaart is ook beschikbaar via www.opwegnaarzes.nl.

Naast TLN-leden die op dit moment gebundeld en al volledig of gedeeltelijk zero-emissievervoer aanbieden, kunnen ook stadshubs op de kaart worden opgenomen die geen TLN-lid zijn. Voor deze bedrijven geldt vanzelfsprekend dat zij moeten voldoen aan het criterium bundelen en het volledig of gedeeltelijk aanbieden van zero-emissievervoer.

TLN-korting

Opname op Stadshubs.NL is kosteloos voor TLN-leden. Voor niet-leden zijn hieraan kosten verbonden. Ontdek hier alle voordelen van het TLN-lidmaatschap. Profiteer bijvoorbeeld van handige voorbeeldcontracten, extra kennis, handige tools en nog veel meer!

Informatie aanvragen & aanmelden

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over Stadshubs.NL? Of voldoet jouw bedrijf aan de genoemde criteria en wil je het op de kaart laten toevoegen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Na aanmelding wordt je bedrijf meegenomen in de eerstvolgende update (de kaart wordt twee keer per jaar geüpdatet).  
 

Dit veld hoef je niet in te vullen bij het aanvragen van het boek met landeninformatie.Meer weten?

Contact de expert

Anne-Marie Nelck

Clustermanager distributie

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.