Altijd de nieuwste regels over rij- en rusttijden in je achterzak

Chauffeurs in de logistieke sector moeten zich houden aan strikte regels ten aanzien van rij- en rusttijden. En aangezien die regels nog weleens veranderen is het handig om ze altijd op zak te hebben. Het TLN Rij- en rusttijdenkaartje past in de portemonnee, zodat iedere chauffeur de actuele regels altijd gemakkelijk bij de hand heeft.

Waarom het Rij- en rusttijdenkaartje?

De Rij- en rusttijdenkaartjes zijn onlangs helemaal vernieuwd. Waar nodig zijn de regels over de rij- en rusttijd, pauzes, de bediening van de digitale tachograaf en wat te doen bij storing van de tachograaf en verlies, diefstal en defect van de bestuurderskaart aangepast aan de nieuwste regels en er wordt verwezen naar de smart tacho. Kortom, het kaartje is helemaal up-to-date.

TLN-korting

Leden van TLN kunnen de Rij- en rusttijdenkaartjes gratis bestellen. Ben je geen TLN-lid, maar draag je wel SOOB af? Ook dan kun je de kaartjes gratis aanvragen.

Informatie aanvragen & bestellen

Heb je vragen of wil je Rij- en rusttijdenkaartjes bestellen? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld hoef je niet in te vullen bij het aanvragen van het boek met landeninformatie.Meer weten?

Contact de experts

Erik Busser

Consultant

Team Ledendesk

TLN Adviseurs