Optimale tachograafadministratie en minder onnodige overtredingen

Bedrijfsinspecties van de Inspectie Leefomgeving en Transport en de TLN Rijtijdenscan laten zien dat de tachograafadministratie bij ondernemingen vaak nog niet op orde is. Ook blijkt dat er veel onnodige overtredingen worden gemaakt en dat de tachograaf onjuist wordt gebruikt. Dit kan leiden tot hoge boetes. Optimaliseer je tachograafadministratie en verminder overtredingen met de TLN Rijtijdenscan!

Waarom de TLN Rijtijdenscan?

De TLN Rijtijdenscan maakt een uitgebreide analyse van alle beschikbare gegevens over een periode van drie maanden. De scan analyseert alle chauffeursdagen en voertuigdagen binnen deze periode. Met de resultaten van de analyse heb je direct tips en handvatten om ervoor te zorgen dat de tachograafadministratie op orde blijft en het aantal overtredingen kan verminderen.

Na de analyse en het delen van de resultaten* kunnen eventueel vervolgacties worden overeengekomen. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het implementeren van maatregelen. En door de TLN Rijtijdenscan te combineren met de ‘Versnelde Training rij- en rusttijden en digitale tachograaf’ leren medewerkers de regels van de rij- en rusttijden ook goed kennen en leren zij hoe zij de digitale tachograaf moeten gebruiken.

*De gegevens zijn vertrouwelijk en worden niet voor andere doeleinden gebruikt. De gegevens worden na afloop van de analyse verwijderd.

TLN-tarief

De TLN Rijtijdenscan is exclusief beschikbaar voor TLN-leden. De kosten voor de Rijtijdenscan verschillen per situatie. Deze zijn namelijk afhankelijk van het aantal voertuigen dat de scan analyseert.

Ben je nog geen TLN-lid? Ontdek hier alle voordelen van het lidmaatschap. Profiteer bijvoorbeeld van handige voorbeeldcontracten, extra kennis, handige tools en nog veel meer!

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over de TLN Rijtijdenscan? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Contact de expert

Erik Busser

Consultant