TLN Tachoweb: voor een feilloos tachograaf beheer

Je wilt als transportondernemer graag overzicht hebben over de rij- en rusttijden van je chauffeurs. Door fouten of gebreken in je tachograafadministratie loop je het risico op hoge boetes. TLN biedt leden TLN Tachoweb aan, een systeem je inzicht hebt in je totale tachograafadministratie.

Waarom TLN Tachoweb?

Via TLN Tachoweb lees je alle tachograafgegevens van je bestuurders snel en eenvoudig uit. In een helder overzicht zie je of alle verplichte gegevens aanwezig zijn en of de chauffeurs alle rij- en rusttijden op een goede manier hebben bijgehouden.

In aanvulling op TLN Tachoweb biedt TLN de mogelijkheid om chauffeurs een cursus te laten volgen waarin zij leren hoe ze de rij- en rusttijden op de juiste manier met de tachograaf kunnen bijhouden.

Erik Busser, consultant bij TLN: “Als leden het systeem gezien hebben zijn ze overtuigd dat ze het moeten hebben. Ondernemers kunnen snel zien waar de overtredingen zitten. Overzichtelijke rapporten laten maandelijks zien hoe je het doet. Zo minimaliseer je risico’s op hoge boetes. Er zijn geen andere systemen die dat op deze eenvoudige wijze kunnen weergeven.

TLN-tarief

TLN Tachoweb is exclusief beschikbaar voor TLN-leden. De kosten van TLN Tachoweb worden berekend via een maandelijks abonnement, op basis van het aantal voertuigen dat deelneemt.

Ben je nog geen TLN-lid? Ontdek hier alle voordelen van het lidmaatschap. Profiteer bijvoorbeeld van handige voorbeeldcontracten, extra kennis, handige tools en nog veel meer!

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over TLN Tachoweb? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ICT-advies en projectmanagement

Over de juiste ICT beschikken is erg belangrijk. TLN heeft contact met verschillende experts die u mogelijk kunnen ondersteunen. Voor meer informatie neem contact op met info@tln.nl

Meer weten?

Contact de expert

Erik Busser

Consultant