Making her mark

TLN Verzekeringen

Sommige risico’s zijn steeds moeilijker te verzekeren. Of alleen tegen torenhoge premies. Denk aan het verzekeren van het wagenpark van koeriersbedrijven of een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de zzp’er op leeftijd.

Waarom?

Sommige risico’s zijn steeds moeilijker te verzekeren. Of alleen tegen torenhoge premies. Denk aan het verzekeren van het wagenpark van koeriersbedrijven of een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de zzp’er op leeftijd. Door goede samenwerking binnen de branche kunnen we die trend ombuigen. Dat doen we door bewuster om te gaan met risico’s en de juiste afwegingen te maken. Dat lukt de ondernemer doorgaans niet alleen. Daarom doen we het samen.

Bundeling krachten en experts
Daartoe heeft TLN haar krachten gebundeld met Boval Assurantiën in TLN Verzekeringen. Samen met betrouwbare partners uit de verzekeringswereld en krachtige instanties als het Sectorinstituut Transport en Logistiek zullen we het verschil maken!

Risicobeheer

Goed risicobeheer krijgt steeds meer aandacht in het bedrijfsleven. Het kan een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen, met verlaging van de kosten en een daarmee een verhoging van het bedrijfsresultaat als gevolg.
Goed risicobeheer is meer dan het in kaart brengen van risico’s en ze vervolgens verzekeren. Maak het onderdeel van je bedrijfsprocessen en ervaar dat het jouw ondernemingsvaardigheid en creativiteit ondersteunt. Wij hanteren hiervoor met onze partners een praktische aanpak die inzicht geeft en je in staat stelt bewuste keuzes te maken.

Risicobeheersing doen we samen
Geen ondernemer is hetzelfde, geen bedrijfsproces verloopt identiek. Door een goede inventarisatie en vervolgens een op het bedrijf toegesneden combinatie van de juiste (standaard)oplossingen en preventieve instrumenten, ontstaat de optimale oplossing. Dat willen we met elkaar bereiken. In dit proces sta jij als ondernemer en jouw onderneming centraal. We schakelen daarbij de beste partners en leveranciers van preventieve producten in.

Contact

Meer informatie over TLN Verzekeringen en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.