Begin 2024 goed met TLN Opleidingen!

Ga het nieuwe jaar leerzaam tegemoet met een van onze trainingen of workshops. Wil je jouw kennis verbreden op het gebied van elektrisch vervoer? Of wil je aan de slag met jouw leidinggevende kwaliteiten? We helpen je graag verder op weg!

We lichten graag vijf trainingen voor het nieuwe jaar uit:

Training Transitie naar zero emissie transport

Na het succes van de afgelopen training organiseert TLN opnieuw de driedaagse training “Transitie naar zero-emissie transport”.
Leer meer over accu’s en opladen, onderzoek de invloed op jouw elektriciteitsaansluiting en verken nieuwe voertuigtechniek.
Na het voltooien van de training heb je inzicht in de diverse aspecten en uitdagingen waar je mee te maken krijgt bij de overgang naar zero-emissie transport.
Je bent in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die passen bij je eigen bedrijf én klanten met het concrete stappenplan als leidraad.
Klik hier
voor meer informatie. Je dient eerst in te loggen voordat je je kunt aanmelden voor een training.

Training Effectief leidinggeven

Hoe motiveer je medewerkers en zorg je dat ze bij de organisatie blijven? Wil je daarom de huidige medewerkers meer werkplezier bieden én behouden voor de organisatie? De leidinggevende speelt daarbij een cruciale rol. Tevreden medewerkers zorgen voor een prettige sfeer in de organisatie én mogelijk zelfs lager ziekteverzuim. In zes dagen leer je alles wat je moet weten om talentvolle medewerkers te behouden, krijg je inzicht in de invloed van je eigen gedrag en kun je effectief leidinggeven aan een team.
Klik hier
voor meer informatie.

Online training Werven en behouden van personeel

Vind je het moeilijk personeel te vinden omdat de inhoud van functies in de transport- en logistieke sector door technologische ontwikkelingen steeds verandert?
Tijdens onze online training Werven en behouden van personeel krijg je de handvatten die je daarvoor nodig hebt. Ook leer je hoe je medewerkers waarover je tevreden bent, kunt behouden.
Wat maakt jou als werkgever uniek en hoe kun je deze unieke punten benutten om jezelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt? Na de training heb je alle instrumenten om je als aantrekkelijke werkgever te positioneren voor potentiële medewerkers én te zorgen dat huidige medewerkers bij jouw organisatie willen blijven werken.
Klik hier
voor meer informatie.

Wil je dieper ingaan op sommige onderdelen, maar weet je niet precies hoe?
Overweeg dan een van onze vervolgtrainingen; Adverteren op social media en Stappenplan naar je eerste (vacature) video.

Versnelde Rij- en rusttijden (smart) tachograaf en analyseren tachogegevens (fysiek of online)

Is de tachograafadministratie binnen jouw organisatie compleet? Ken je de regels voor rij-, rust- en arbeidstijden?
Weet je hoe de digitale en smart tachograaf werken? Deze onderwerpen staan centraal in onze versnelde training Rij- en rusttijden, smart tacho en analyseren tachogegevens.
Tijdens de training leer je alles over de tachograafadministratie, het Mobility Package, de smart tacho én het ERRU-strafpuntensysteem.
Na de versnelde training ben je helemaal op de hoogte van alle regels die van belang zijn om boetes te voorkomen
Klik hier
voor meer informatie.

Train the trainer Driving and Resttimes & Tachograph – Especially for our English-speaking members!

Do you provide professional drivers with training on driving and rest times, digital and smart tachograph (code95)? Then you would like to have the latest information! That is why we offer this training. After this, you will be fully aware of the latest changes. For more information click here.

Meer weten?

Contact de expert

Caroline Blom

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.