Transport in Nood neemt het afhandelen van internationale boetes uit handen

Een boete is altijd heel vervelend, zeker als deze onterecht of te hoog is. Als je een boete in het buitenland krijgt kan dit soms zelfs vervelende situaties opleveren. Als transport bijvoorbeeld stil komt te liggen door het moeten afhandelen van de boete verlies je kostbare tijd en dus geld. Daarnaast loop je het risico je niet aan gemaakte leverafspraken te kunnen houden.

Waarom Transport in Nood?

Transport in Nood is gespecialiseerd in het afhandelen van internationale boetes en neemt je het regelwerk werk uit handen. Zij zorgen ervoor dat de boete binnen een uur is betaald, waar de chauffeur ook is. Bovendien kan Transport in Nood de bezwaarprocedure in heel Europa verzorgen. Hierbij wordt een Europees netwerk van gespecialiseerde advocaten ingezet. Zo wordt de impact van een vervelende boete tot een minimum beperkt.

Jan de Rijk is bijzonder tevreden over onze ervaring als klant bij Transport in Nood. De service die zij bieden is van een hoog niveau, met een snelle respons op onze vragen en behoeften. Hun diepgaande kennis van de markt heeft ons geholpen om weloverwogen beslissingen te nemen. Bovendien waarderen we dat ze altijd bereid zijn om mee te denken en onze wensen als klant centraal te stellen. Kortom een uitstekende partner die we zeker aanbevelen voor wie op zoek is naar professionele en betrouwbare dienstverlening, niet alleen voor het snel betalen van boetes binnen de EU, maar ook op het gebied van detacheringsbeschikkingen en grensoverschrijdingen.

TLN-korting

TLN heeft een exclusieve samenwerking met Transport in Nood. TLN-leden ontvangen daarom 25% korting op de abonnementskosten.

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over hulp bij boetes door Transport in Nood? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Contact de expert

Team Internationaal

Adviseurs