Full-service rechtshulp gespecialiseerd in de logistieke sector

Behoefte aan een goede advocaat met een specialisatie in de logistiek? Meesters in Business is een full-service advocatenkantoor voor kleine en middelgrote ondernemers in de logistieke sector. Zij adviseren en begeleiden op het gebied van contracten en algemene voorwaarden, schade en aansprakelijkheid, incasso en beslag, bedrijfsvoering en overheidshandelen. Niet alleen bij geschillen, maar ook preventief en als vertrouwd adviseur.

Waarom Meesters in Business?

Behoefte aan een goede advocaat met een specialisatie in de logistiek? Meesters in Business is een full-service advocatenkantoor voor kleine en middelgrote ondernemers in de logistieke sector. Het kantoor bestaat uit advocaten met ruime ervaring. 

Meesters in Business: “Een advocaat is niet alleen iemand met een toga in een rechtszaal. Die tijd ligt achter ons. Een goede advocaat probeert om geschillen te voorkomen of, als ze er nou eenmaal toch zijn, op te lossen. En alles met maar één belang in het achterhoofd: het belang van de cliënt. Meedenken in een vroeg stadium, dat is de truc! Toch gedoe? Weet dan dat we beschikken over een juridisch wapenarsenaal.”

TLN-korting

Meesters in Business hanteert een scherp tarief dat 25% onder het gemiddelde ligt. TLN-leden ontvangen daarbovenop nog eens een extra korting van ruim 10%.

Meesters in Business hanteert een zeer concurrerend tarief, zonder opslag voor kantoorkosten. Bovendien ontvangen leden van TLN daar bovenop nog eens een extra korting van ruim 10%.

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over Meesters in Business? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Contact de expert

Team juridisch

TLN juristen en advocaten