Advies bij transitie naar zero-e

Iedere transportondernemer komt – nu of binnenkort - de transitie naar zero-emissie transport tegen. Maar de wereld van zero-emissie is echt anders dan die van diesel! Hiervoor zijn andere inzichten én nieuwe kennis nodig.


Wordt het elektrisch rijden of toch waterstof? Via allerlei kanalen krijg je als ondernemer informatie. Zie op basis daarvan maar eens de juiste keuzes te maken. Dat valt niet mee. Uitdagingen zijn er ieder geval genoeg:, actieradius, netcongestie, accu pakketten, netaansluiting. Je moet overal verstand van krijgen. En dan de TCO (total cost of ownership). Hoe bepaal je deze en maak je op basis van de kosten de juiste keuze?. Of je er nu wel op korte termijn mee aan de slag gaat of niet, TLN adviseert je: om je er wel alvast in te verdiepen. Zo maak je nu of later de juiste keuzes. 

Wil je advies en maatwerk specifiek voor jouw bedrijf? Dan staat Nijenhuis Trucksolutions voor je klaar, mét TLN- ledenkorting.

Het diensten- en productenpakket van Nijenhuis Trucksolutions voor TLN- leden richt zich op het adviseren over de inzet van zero-e voertuigen, het presenteren van de mogelijkheden m.b.t. zero voertuigen en het berekenen van TCO’s van zero-e voertuigen. Ook heeft onze servicepartner een rekenmodel ontwikkeld die dat tegen TLN-ledentarief kan worden afgenomen. 

TLN ledenvoordeel

Leden van TLN krijgen een exclusieve ledenkorting van 15% op de reguliere tarieven op:

  • Adviesgesprekken,: tarief voor leden 637,50 euro, niet- leden 750 euro,

  • Masterclass:, tarief voor leden 1487,50 euro, niet- leden 1750 euro,

  • Rekenmodel Zero-e trucks: voor leden 2762,50 euro, niet- leden 3250 euro.

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over Nijenhuis Trucksolutions?. Neem dan via onderstaande formulier contact op met Johnny Nijenhuis.

Meer weten?

Contact de expert

Team Ledendesk

TLN Adviseurs

Heb je als lid een vraag voor een van onze experts? Neem contact op!

Vragen waar je het antwoord zo 1,2,3 niet op weet? Of twijfel je ergens misschien over? Ons team van de Ledendesk zit dagelijks klaar om al je vragen te beantwoorden of je door te verwijzen naar een specialist via 088-4567567 of per mail via info@tln.nl.