Het handige hulpmiddel om marktconform in te schalen

Wat is het juiste salaris voor een medewerker wiens functie buiten of boven de cao valt? Hoe voorkom je een verkeerde inschaling en daardoor ontevredenheid bij de medewerker? Om te helpen antwoorden te krijgen op dit soort vragen, krijgen TLN-leden 44% korting op de inschalingstool van AWVN (Algemene Werkgeversvereniging Nederland).

Waarom de AWVN-inschalingstool?

Niet alle functies van medewerkers vallen binnen de cao. Hoe bepaal je dan het juiste salaris en zorg je ervoor dat een dergelijke medewerker niet verkeerd wordt ingeschaald – met ontevredenheid tot gevolg? Om hierin de juiste keuzes te maken kunnen TLN-leden met korting gebruik maken van de inschalingstool van de AWVN (Algemene Werkgeversvereniging Nederland). De AWVN is een netwerk van en voor werkgevers dat informeert, adviseert en inspireert.

Een voorbeeld: wat is de juiste inschaling voor de functie van planner? Om een goede beslissing te maken als werkgever is het belangrijk om te weten wat planners bij andere ondernemingen verdienen. En in andere sectoren. Met hulp van de AWVN-inschalingstool schaal je planners marktconform in. De tool is ook een goed hulpmiddel om functies binnen je eigen onderneming met elkaar te vergelijken.

TLN-korting

TLN-leden krijgen 44% korting op het gebruik van de inschalingstool van de AWVN. De normale jaarlijkse kosten voor het gebruik zijn 1.950 euro. TLN-leden betalen met de korting dus slechts 1.095 euro.

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over de inschalingstool van de AWVN? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de werkgeverslijn van AWVN via 070-8508605.

Meer weten?

Contact de expert

Team arbeidsrecht

Adviseur arbeidsrecht