Als dé branchevereniging voor ondernemers in de logistieke- en transportsector bestaat de landeninformatie inmiddels sinds 1994. Het is een van de belangrijkste voordelen van het lidmaatschap van TLN-internationaal en geeft internationaal opererende leden overal en altijd toegang tot de meest actuele informatie. Meer informatie lees je op de kennispagina. 

Digitale versie landeninformatie

Wil je meteen door naar de 50 landen dan kun je terecht op de pagina landeninformatie. Let op: de informatie waar op de pagina naar wordt verwezen - informatie over individuele landen - is alleen toegankelijk voor leden van TLN-internationaal (meer over lidmaatschap).

Papieren versie landeninformatie

Soms is het prettig om ook een papieren versie van de landeninformatie beschikbaar te hebben. Het TLN landeninformatieboek is te bestellen via de TLN ledendesk. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen.

Kosten

Het boek kost € 35,- exclusief BTW voor leden en € 50,- exclusief BTW voor niet-leden.  De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Kies je ervoor om meerdere exemplaren te bestellen, dan geldt er in sommige gevallen een korting die kan oplopen tot 20%.

  1. Bestel je 10-20 boeken, 10% korting
  2. Bestel je meer dan 20 boeken, 20% korting

Disclaimer

Het TLN Landeninformatieboek is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, gebaseerd op de informatie zoals die in juli 2023 actueel was. Onder meer door een snel veranderende wereld kan deze statische informatie gemakkelijk worden ingehaald door de actualiteit. De digitale versie van de landeninformatie wordt ook na juli 2023 actueel gehouden.

Lidmaatschap TLN Internationaal

Ook lid worden? Hier vind je meer informatie over het TLN Internationaal lidmaatschap. Neem voor vragen over lidmaatschap of landeninformatie contact op met de afdeling Internationaal van TLN op 088-4567567.

Dit veld hoef je niet in te vullen bij het aanvragen van het boek met landeninformatie.Meer weten?

Contact de expert

Team Internationaal

Adviseurs

Heb je als lid een vraag voor een van onze experts? Neem contact op!

Vragen waar je het antwoord zo 1,2,3 niet op weet? Of twijfel je ergens misschien over? Ons team van de Ledendesk zit dagelijks klaar om al je vragen te beantwoorden of je door te verwijzen naar een specialist via 088-4567567 of per mail via info@tln.nl.