https://www.ikwordvrachtwagenchauffeur.nl/

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Zó vind je ze!

Routes voor personeelswerving

Heeft jouw bedrijf méér werk en daardoor extra personeel nodig? Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) helpt je aan geschikte kandidaten. Misschien staat jouw nieuwe medewerker zelfs al in onze kandidatenbank.

Onze banenmarkt in de regio
Wil je geschikte kandidaten ontmoeten die vrachtwagenchauffeur willen worden? Claim dan je plek op onze banenmarkt! Regelmatig organiseren we de ikwordvrachtwagenchauffeur-instapdagen. Dat doen we overal in het land. Ze worden altijd drukbezocht. Is er een match met een kandidaat die je op de banenmarkt spreekt? Nodig deze kandidaat dan uit voor een sollicitatiegesprek bij jou op het bedrijf!

Wist je ook dat we gratis publiciteit voor je verzorgen als je zelf een open dag organiseert? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Werven van doorstromers en zij-instromers
Heb je iemand op het oog die zich om wil laten scholen tot vrachtwagenchauffeur? Met een aantrekkelijke subsidie van 60% op het lesgeld kun jij deze zij-instromer laten opleiden en in dienst nemen. Er is ook subsidie op de rijopleiding beschikbaar voor eigen medewerkers die willen doorstromen. Voor deze doorstromers is de subsidie zelfs 75%.

Klik hier voor meer informatie.