Bekijk webinar Zero-emissiezones: wat heb je nodig voor jouw e-vloot nu terug!

Op vrijdagochtend 8 september vond het goed bekeken TLN-webinar ‘Zero-emissiezones: wat heb je nodig voor jouw e-vloot’ plaats. Onder leiding van TLN-host Wessel Deelstra ging het gesprek aan tafel onder andere over zero-emissiezones, netcapaciteit, de TLN-training ’transitie naar zero-emissie transport’ en de keuzes van waar elke ondernemer voor staat. Je kunt vanaf nu het webinar terug kijken.

Webinar-zero-emissie

Tijdens het webinar kwamen veel uiteenlopende vragen over zero-emissietransport aan bod. Denk aan: hoeveel zero-emissiezones zijn er, komen er nog zero-emissiezones bij, hoe zit het precies met de overgangstermijn en wat zijn de mogelijkheden voor ontheffing? Maar ook over de overgang naar zero-emissie transport. Hoe kom je erachter hoeveel stroom jouw bedrijf nodig heeft? En met welke spelers in het elektriciteitsnetwerk krijg je te maken en wat zijn hun rollen?

Wessel Deelstra ging hierover in gesprek met tafelgasten:
Anne-Marie Nelck – Clustermanager distributie en expert stadslogistiek bij TLN
Eric Beers – HCNP en trainer bij de TLN-training ‘Transitie naar zero-emissie transport’
Paul Broos – specialist elektrisch vervoer bij ElaadNL
Frank van Hees – Fleet manager ID Logistics

Daarnaast ontvang je als kijker praktische informatie en instrumenten waar je mee aan de slag kunt. Ook informeren we je over de praktijkgerichte TLN-training ‘Transitie naar zero-emissie transport’ waar je op basis van je eigen bedrijfssituatie concrete stappen zet gericht op het elektrisch rijden.

 

Terugkijken: