TLN Mijn Digitale Landschap (1)

Mijn Digitale Landschap

Een goed gesprek over digitalisering, data gedreven werken of IT systemen begint met inzicht en overzicht!

Wat is mijn digitale landschap?

Mijn digitale landschap is een overzicht van IT-systemen, apps, platforms en andere digitale oplossingen die binnen een organisatie in gebruik zijn. Het geeft bedrijven actief in transport en logistiek inzicht en overzicht over hun IT-landschap en op welke manier deze systemen met elkaar verbonden zijn. 

Wat is het doel?

Dit overzicht is een basis voor alle gesprekken over digitalisering en data gedreven ondernemen zowel binnen een organisatie als buiten de organisatie met bijvoorbeeld leveranciers en opdrachtgevers. 

Mijn digitale landschap is als studiemateriaal inzetbaar voor lesmateriaal of als hulpmiddel bij stages en afstudeeropdrachten. 

Hoe werkt het?

De TLN tool www.mijndigitalelandschap.tln.nl is een interactief hulpmiddel om dit overzicht en inzicht te verkrijgen. De tool start met een basisschema vanuit het perspectief van een logistiek dienstverlener. De gebruiker kan zelfstandig het schema aanpassen door systemen en modules te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen, het toevoegen van productnamen en inzichtelijk maken van relaties tussen de systemen. Op deze manier krijgt de gebruiker een schema geheel op maat voor zijn organisatie. 

Vraag nu gratis een account aan via www.mijndigitalelandschap.tln.nl en ga aan de slag met jouw digitale landschap!

Vragen, opmerkingen of suggesties over Mijn Digitale Landschap kun je sturen naar info@tln.nl. 

Deze tool is ontwikkeld door Transport en Logistiek Nederland en mede gemaakt met een bijdrage vanuit het SOOB fonds.