Landeninformatie

Met de landeninformatie van TLN heb je altijd en overal de meest actuele landeninformatie van 50 landen tot je beschikking.

Als dé branchevereniging voor ondernemers in de transport- en logistieke sector maken we sinds 1994 de ‘Landendocumentatie’ voor jou. We willen namelijk dat je voor het uitvoeren van je dagelijkse ritten in het buitenland altijd en overal de meest actuele basisinformatie beschikbaar hebt. Je moet immers de juiste voertuigdocumenten aan boord hebben, BTW uit het buitenland terugvragen, cabotageregels respecteren, de rij- en rusttijden naleven, rijverboden respecteren, toltarieven juist in je facturen verwerken en de benodigde vergunningen en ontheffingen aanvragen. Veel planners maken dan ook gebruik van de TLN Landeninformatie. Actualiteit en juistheid van informatie is een groot goed voor TLN en zéker voor jou als vervoerder. De interactieve kaart geeft ons de mogelijkheid om wijzigingen meteen te verwerken. Want, zeker in het internationaal vervoer geldt: informatie van vandaag is morgen achterhaald!

Team Internationaal

TLN Landeninformatie

Alle landen

Deze interactieve kaart bied je informatie over alle onderstaande landen. Klik op de naam van het land of het land zelf om de informatie te openen. Exclusief voor TLN Internationaal leden. Om gebruik te maken van het kaartje dien je ingelogd te zijn.Exclusief voor TLN Internationaal-leden

Landeninformatie downloads

Download de TLN Rijverbodenposter, informatie over internationale regelingen en de verklarende woordenlijst.

TLN Rijverbodenposter 2023

De poster helpt je inzicht te verkrijgen waar je wel of juist niet mag rijden.

Internationale regelingen en verklarende woordenlijst

Rijverboden september 2023

Rijverboden oktober 2023

Rijverboden november 2023

Bijzonder lokale rijverboden Oostenrijk

TLN Rijverbodenposter

Als lid van TLN Internationaal maak je gebruik van de TLN Buitenlandservice. Daarom willen we je gratis iets handigs aanbieden: de TLN Rijverbodenposter. Om je te helpen inzicht te verkrijgen waar je wel of juist niet mag rijden.

Download hierboven de TLN Rijverbodenposter. Ook vind je tussen de downloads de internationale regelingen en verklarende woordenlijst. Heb je liever een gedrukte versie van de poster? De gedrukte versie van de TLN Rijverbodenposter is te koop in de TLN Ledenwinkel.