Kantoor buiten TLN

Werken bij TLN

Dagelijks staan onze 5.000 leden centraal, dus werken bij TLN betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan de sector transport en logistiek. Een uitdagende taak!

Wie zijn wij?

We opereren dagelijks in een dynamische wereld waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Uiteraard beïnvloedt die dynamiek ons werk en dat maakt werken bij TLN uitdagend! We volgen de wensen uit de markt en helpen onze leden verder.

Pas jij erbij?
Bepaal jij de route om de ambities van onze leden te realiseren? Bij ons krijg je alle ruimte om jouw rol in te vullen en jij pakt daarin zelf je verantwoordelijkheid. Onze werksfeer is informeel. Samen met je collega’s help je bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering en behartig je zowel collectieve als individuele belangen op nationaal en internationaal niveau.

Bij TLN passen ondernemende professionals die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen resultaten én die van het team. Wij zoeken mensen die flexibel inspelen op de ontwikkelingen van de dag, die zichzelf durven laten zien en die hun rol binnen de organisatie weten te pakken!

Lees hier ons privacybeleid voor sollicitanten.