De milieucommissie nam de hoge milieu-ambities van de Europese Commissie over.

TLN landeninformatieboek

Het TLN landeninformatieboek is weer beschikbaar! TLN stelt sinds jaar en dag de landeninformatie samen om haar leden die internationaal rijden te voorzien van alle relevante wet- en regelgeving per land. De laatste versie van het landeninformatieboek stamt uit 2016, omdat sindsdien de landeninformatie wordt aangeboden via een interactieve kaart van Europa, zoals hierboven.

Het TLN landeninformatieboek is weer beschikbaar! TLN stelt sinds jaar en dag de landeninformatie samen om haar leden die internationaal rijden te voorzien van alle relevante wet- en regelgeving per land. De laatste versie van het landeninformatieboek stamt uit 2016, omdat sindsdien de landeninformatie wordt aangeboden via een interactieve kaart van Europa, zoals hierboven. Uit een peiling onder de leden bleek duidelijk een wens om naast de digitale landeninformatie, ook over een fysiek document met landeninformatie te kunnen beschikken. Het boek bevat de basisinformatie die transportondernemers nodig hebben voor het uitvoeren van transport naar de dichtstbijzijnde 15 Europese landen, zoals benodigde documenten, vergunningen, maten & gewichten en rijverboden.

Bestellen
Het TLN landeninformatieboek is te bestellen via onderstaand formulier. De kosten per boek bedragen € 35,- ex BTW voor leden en € 50,- ex BTW voor niet-leden. Wanneer er meerdere exemplaren besteld worden, geldt er een korting:
>10-20 boeken = 10% korting
>20 boeken = 20% korting

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Disclaimer
Het TLN Landeninformatieboek is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, gebaseerd op de informatie zoals die in juli 2023 actueel was. Onder meer door een snel veranderende wereld kan deze statische informatie gemakkelijk worden ingehaald door de actualiteit. De meest actuele landeninformatie is daarom te vinden op de interactieve kaart op www.tln.nl/landeninformatie.

Neem voor specifieke vragen contact op met de afdeling Internationaal van TLN op 088-4567567 of via info@tln.nl.

Aanvraag TLN landeninformatieboek

Bestel nu jouw TLN landeninformatieboek. De kosten per boek bedragen € 35,- ex BTW voor leden en € 50,- ex BTW voor niet-leden.
Wanneer er meerdere exemplaren besteld worden, geldt er een korting:
>10-20 boeken = 10% korting
>20 boeken = 20% korting