elektrische vrahctwagen laadinfrastructuur

Advies bij de transitie naar zero-e

Iedere transportondernemer komt – nu of binnenkort - de transitie naar zero-emissie transport tegen. Maar de wereld van zero-emissie is echt anders dan die van diesel! Hiervoor zijn andere inzichten én nieuwe kennis nodig.

Iedere transportondernemer komt – nu of binnenkort – de transitie naar zero-emissie transport tegen. Maar de wereld van zero-emissie is echt anders dan die van diesel! Hiervoor zijn andere inzichten én nieuwe kennis nodig.

Wordt het elektrisch rijden of toch waterstof? Via allerlei kanalen krijg je als ondernemer informatie. Zie op basis hiervan maar de juiste keuzes te maken. Dat valt niet mee. Uitdagingen zijn er ieder geval genoeg, actieradius, netcongestie, accu pakketten, netaansluiting je moet overal verstand van krijgen.  En dan de TCO (total cost of ownership) Hoe bepaal je deze en maak je op basis van de kosten de juiste keuze. Of je er nu wel op korte termijn mee aan de slag gaat of niet. TLN adviseert je: Ga je er in verdiepen zodat je nu of later de juiste keuzes kan maken.

Wil je advies en maatwerk specifiek voor jouw bedrijf dan kun je gebruik maken van het advies van Nijenhuis Trucksolutions met TLN ledenkorting.

Het diensten- en productenpakket van Nijenhuis Trucksolutions voor TLN leden richt zich op het adviseren over de inzet van zero-e voertuigen, het presenteren van de mogelijkheden m.b.t. zero voertuigen en het berekenen van TCO’s m.b.t. zero-e voertuigen. Ook heeft servicepartner een rekenmodel ontwikkeld die tegen ledentarief kan worden afgenomen door leden.

TLN Ledenvoordeel

Leden van TLN krijgen een exclusieve ledenkorting op de reguliere tarieven van 15% op:

  • Adviesgesprekken, tarief voor leden 637,50 euro, niet leden 750 euro,
  • Masterclass, tarief voor leden 1487,50 euro, niet leden 1750 euro
  • Rekenmodel Zero-e trucks voor leden 2762,50 euro, niet leden 3250 euro.