Evening Traffic seen from Above

Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) ontheffingen

Exceptioneel Transport Europa (E.T.E.) verzorgt in heel Europa ontheffingen, transportbegeleiding, voertuigdocumenten en waar nodig route-onderzoek. Leden van TLN kunnen gebruik maken van de services van E.T.E. met 10% korting op de bemiddelingskosten.

Het aanvragen van een ontheffing voor exceptioneel transport brengt vaak een hoop werk met zich mee. Al helemaal als dit geen dagelijkse kost voor je is. E.T.E. neemt je problemen uit handen: door een internationaal opererend netwerk met contactpersonen in zo goed als alle Europese landen, kunnen procedures gestroomlijnd worden.

E.T.E. voor leden van TLN

Het diensten- en productenpakket van E.T.E. voor TLN-leden richt zich op ontheffingen voor exceptioneel transport, transportbegeleiding, voertuigdocumenten en route-onderzoek voor exceptioneel transport voor binnen- en buitenland. Tevens richt E.T.E. zich op vergunningen voor afvaltransporten en ontheffingsaanvragen voor het rijden tijdens rijverboden op zon- en feestdagen in diverse landen van de Europese Unie.​

Contact

Meer informatie over de services van E.T.E. kun je vinden op de website​.​ TLN-leden ontvangen 10% korting op de bemiddelingskosten van E.T.E. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Jeroen Gunning (T: 0031(0)102982828).