Digitalisering voor beginners en gevorderden

Datagedreven werken, de e-CMR, BI-tools…Voor de ene ondernemer is het gesneden koek voor een ander is het geheimtaal. Maar de taal van digitalisering bepaalt wel of je als ondernemer de komende jaren mee kunt blijven doen. Daarom organiseren TLN, evofenedex en Beurtvaartadres van 12 tot en met 16 april ‘de Week van de Digitalisering.’

TLN organiseert tijdens de Week van de Digitalisering een webinar  ‘Aan tafel: data en prestaties in praktijk’ op woensdag 14 april,  van 10.30 tot 11.30 uur. Het is geen klassiek webinar maar een programma waarin presentator Bart van Pagee in gesprek gaat met drie ondernemers die vanuit hun praktijk vertellen over het belang van digitalisering en datagedreven werken.

Data en prestaties in praktijk

Het belang van digitalisering en datagedreven werken neemt met de dag toe. Peter de Rooy (directeur van de Rooy Transport), Arjan de Jong (Manager Logistics bij CB) en logistiek consultant Menno Lambooy gaan in op diverse onderwerpen:

  • Hoe draagt je digitale strategie bij aan het succes van je organisatie?
  • Hoe ben je gekomen tot een keuze voor een systeem?
  • Hoe dragen goede data in systemen bij aan het bedrijfsresultaat?
  • Waarom vind je data delen belangrijk?

Meepraten

Je volgt het programma digitaal maar je kunt ook meepraten. Tijdens het programma kun je via de chat vragen stellen aan de sprekers. Wil je vooraf al input geven voor het programma, stuur dan een mail naar jvneerijnen@tln.nl.

Week van de digitalisering

‘Aan tafel’ is een van de vijf webinars tijdens ‘de Week van de Digitalisering’ die wordt georganiseerd door TLN, Beurtvaartadres en evofenedex. Wil je meer weten over andere activiteiten in deze week (12 tot en met 16 april) vol nieuwe inzichten voor jouw bedrijf? Kijk hier : https://weekvandedigitalisering.nl/ voor meer informatie.

Aan-/afmelden voor ‘Aan tafel’

Klik hier voor aan-/afmelden voor deze bijeenkomst. Graag tot ziens op 14 april.