Een held op wielen!

René Westerhof, van het gelijknamige transportbedrijf, heeft zijn oplegger wel heel opvallend bestickerd. En wel voor een goed doel: ‘Groot Verzet Tegen Kanker’. ‘Ik heb de oplegger vorig jaar augustus aangeschaft’, vertelt Westerhof. ‘De vorige eigenaar had deze ook bestickerd voor een goed doel. Dat zette mij aan het denken. Wat ga ik doen? Zet ik heel groot mijn naam er op of ga ik ook een goed doel steunen?

Via relatiebeheerder Albert Kort (TLN) kwam René Westerhof bij de stichting Groot Verzet Tegen Kanker terecht.’ Deze stichting organiseert elk jaar een grote actie waarbij de Mont Ventoux fietsend of (hard)lopend wordt beklommen en er wordt geld opgehaald voor KWF Kankerbestrijding en andere initiatieven. Een goed doel waar Westerhof graag zijn steentje aan bijdraagt. ‘Vorig jaar november is de voorzitter van de stichting bij me op bezoek geweest. De afspraak was in eerste instantie voor één jaar. Maar toen ik de voorstellen zag, wist ik het gelijk: dit mag voor drie jaar op mijn oplegger zichtbaar zijn.’

Hij heeft zijn eigen bestickeraar Gerding Opmaak uit Beilen gevraagd om hierbij te helpen. Ze zijn aan de slag gegaan met materiaal vanuit de stichting voor een mooi ontwerp. ‘Binnen de stichting gaat het langs meerdere commissies en de mensen op de foto’s moeten toestemming geven voor gebruik. Het was de moeite waard. Het resultaat is prachtig! Hier rijd ik de komende drie jaar trots mee rond!’ Westerhof heeft zich voorgenomen volgend jaar zelf ook de beroemde berg te beklimmen voor het goede doel. Een mooi doel om de samenwerking met de stichting compleet te maken!

Meer informatie? Kijk op: www.grootverzettegenkanker.nl

Dit artikel is reeds gepubliceerd in HUB, hét ledenblad van TLN.
Auteur: Denise van Vliet  Beeld: Guido Kort