Headliner Esther van Fenema – Patronen van ondernemerschap

Psychiater en high performers coach Esther van Fenema weet hoe mensen vast kunnen komen te zitten in oude patronen. In deze tijd van verandering, waarbij thuis en werk steeds meer door elkaar lopen, kunnen die patronen onhandig in de weg zitten óf je juist verder helpen. Wat heb jij van huis uit meegekregen en hoe zet je dat in? Tijdens haar bijdrage op TLN Inspireert! vertelt Van Fenema over de patronen in onszelf en hoe je die gezond houdt. En over haar fascinatie voor en verwondering over de diepere laag van patronen.

TLN Inspireert – Achtergrond Met Esther van Fenema

Frans Zuidgeest, European Director Forwarding & Transport bij Mainfreight en vicevoorzitter van het TLN-bestuur, over de bijdrage van Van Fenema: ‘Esther van Fenema laat zien dat blijven zitten in je comfortzone lekker voelt en vaak ook zorgt voor kortetermijngewin, maar dat patronen doorbreken noodzakelijk is voor langetermijnsucces. Vanuit je comfortzone op zoek naar succes? Dan is dit een absolute aanrader, zeker voor DGA’s en CEO’s van onze middelgrote en grote ondernemingen!’

 

Dr. Esther van Fenema is psychiater, violiste en coach voor high performers in organisaties. Ze ondersteunt toppresteerders: specialisten, medici, musici, CEO’s, bestuurders, topondernemers. En ze intervenieert in de patronen in teams en in samenwerkrelaties.

Wil je er ook bij zijn? Meld je aan voor TLN Inspireert!
En lees alle informatie over TLN Inspireert op onze website.

Praktische informatie

  • Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024 – van 13.00 tot 20.00 uur
  • Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht
  • TLN Inspireert! is gratis en exclusief te bezoeken voor TLN-leden en partners