Headliner Jeroen Ketting – 23 maanden tussen Rusland en Oekraïne, tussen oorlog en hoop

Jeroen Ketting is oprichter van LifeLine Ukraine, een van de grootste civiele humanitaire initiatieven in Nederland. Deze stichting helpt burgers, veteranen, maatschappelijke organisaties en kleine bedrijven in Oekraïne bij hun inspanningen om te overleven en te bloeien tijdens en na de oorlog.

TLN Inspireert – Achtergrond met Jeroen Ketting

Voordat hij zich op humanitair ondernemerschap in Oekraïne richtte, woonde Jeroen 28 jaar in Rusland waar hij eigenaar was van verschillende vooraanstaande bedrijven. Lang gold Jeroen als matchmaker tussen het Nederlandse en Russische bedrijfsleven en was hij betrokken bij de vele handelsmissies tussen de beide landen. Nadat de oorlog tussen Oekraïne en Rusland begon was hij gedwongen alles achter zich te laten.

Jeroen besloot zich volledig te richten op humanitaire hulp aan Oekraïne in combinatie met scholing en ontwikkeling van de mensen daar. Hij wist met behulp van zijn partners in korte tijd een enorme impact te maken. Een aantal TLN-leden droeg bij aan dit belangrijke werk. Tijdens TLN Inspireert! zal Jeroen een boeiende bijdrage verzorgen over zijn ervaringen.

Wil je er ook bij zijn? Meld je aan voor TLN Inspireert!
En lees alle informatie over TLN Inspireert! op onze website.

Praktische informatie

  • Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024 – van 13.00 tot 20.00 uur
  • Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht
  • TLN Inspireert! is gratis en exclusief te bezoeken voor TLN-leden en partners