Headliner Peter Pardoel: Regio als logistiek centrum: wat kunnen we leren van Venlo?

Op 27 januari 2024 vindt de eerste editie van TLN Inspireert! plaats. Een nieuw event in festivalsfeer, speciaal georganiseerd voor TLN-leden. Op basis van een timetable stel je zelf je ideale dag samen. Geniet van verrassende sprekers, ga aan de slag in interactieve sessies en neem deel aan leerzame én leuke activiteiten. Een mooie mix van inspiratie, inhoud en netwerken.

TLN Inspireert

Om je een programma te helpen kiezen lichten we de komende weken telkens een nieuw onderdeel van de timetable uit. Deze week in de spotlight: Peter Pardoel over het succes van Venlo als logistiek centrum. Deze sessie valt onder het thema Ondernemerschap & Ruimtelijke Ordening.

Venlo is een van de belangrijkste logistieke hotspots van Nederland. Zij vervult een brugfunctie tussen o.a. de haven van Rotterdam en het Europese achterland. Peter Pardoel vertelt als voorzitter van de Raad van Bestuur van Stichting Supply Chain Valley hoe het succes van logistiek Venlo tot stand is gekomen. In Supply Chain Valley werken bedrijven, kennisinstellingen en overheid nauw samen aan projecten op het gebied van duurzaamheid, arbeidsmarkt, energietransitie, digitalisering, innovatie, infrastructuur en mobiliteit. Zo kan de logistieke regio Noord-Limburg verder uitgroeien tot een logistieke topregio in Europa.

Op basis van zijn uitgebreide ervaring vertelt Peter over hoe je logistiek in een regio goed kunt positioneren en de regio kunt wegzetten als logistiek centrum. Wat kunnen regio’s van elkaar leren en hoe pas je dit zelf toe? Je ontdekt het op 27 januari!

Nieuwsgierig geworden? Meld je hier aan voor TLN Inspireert!
En lees alle informatie over TLN Inspireert op onze website.

Praktische informatie

  • Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024 – van 13.00 tot 20.00 uur
  • Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht
  • TLN Inspireert! is gratis en exclusief te bezoeken voor TLN-leden