HUB 2 met special ketensamenwerking!

De tweede HUB van 2023 ligt begin maart bij alle leden in de brievenbus. In dit nummer spreken we de gemeente Tilburg en het Ministerie I&W over de invoer van zero-emissiezones, praten we met de VVD, L’Ortye Transport en Milieu en TLN over het belang van de provincies en lees je een interview met de algemeen directeur van Portbase over hun 20-jarig bestaan. Ook hebben we in dit nummer een special ketensamenwerking, meer leesplezier dus!

HUB 2 ketensamenwerkingspecial

In deze editie van HUB… 

‘Succes zero-emissiezones ontstaat door samenwerking’
Het moment waarop zero-emissiezones worden ingevoerd in tientallen binnensteden, komt snel dichterbij. Achter de schermen wordt door TLN, gemeenten, het ministerie van Indrastructuur en Waterstaat en andere betrokken partijen hard gewerkt om de invoering van de zero-emissiezones soepel te laten verlopen.

‘Provinciale thema’s raken hele transportsector’
Klaas-Jeroen Terwal (statenlid VVD Noord-Holland), Jean L’Ortye (Directeur L’Ortye Transport en Milieu bedrijf) en Wessel Deelstra (Public Affairs adviseur bij TLN) over het belang van de provincies, provinciale onderwerpen én de kracht van informatie.

‘Portbase is de verdienste van de havengemeenschap’
In gesprek met Iwan van der Wolf, algemeen directeur van Portbase, over 20 jarig bestaan van het bedrijf.

Special Ketensamenwerking met onder andere: 
De Bossche Bouwhub en de kracht van samenwerking
Hein van Boxtel vertelt over de samenwerking met SMART HUB Logistics en welke voordelen deze samenwerking oplevert. 

Alleen ben je snel, samen kom je verder
Samenwerking brengt progressie. Daar gelooft Cuno Vat, CEO van Neele-Vat Logistics in. Als ondernemer en TLN-bestuurder vindt hij ketensamenwerking een cruciaal thema.

 

Dit en nog veel meer vind je in de allernieuwste editie van ons ledenblad HUB.  

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl. 
HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde.  

Meer informatie over adverteren vind je hier.