HUB 2 op de deurmat!

Vandaag of morgen ligt HUB 2 bij jullie op de deurmat. Deze editie staat boordevol leuke en informatieve artikelen over de sector. In het ledenblad van TLN gaan we in op duurzame inzetbaarheid van arbeidskrachten, vertelt Mark van Happen van Van Happen Containers over hun unieke sorteerlijn en hoe je recycling stimuleert en tot slot laat Kor van ’t Slot zien dat je ook op latere leeftijd een carrièreswitch kunt maken naar onze mooie sector!

Hub 2 op de deurmat@0,75x

Artikelen:
Duurzame inzetbaarheid vereist een actieve aanpak. We willen allemaal dat werknemers met plezier werken, vitaal blijven, daardoor weinig verzuim hebben en gezond hun pensioen halen. Dat is in één zin samengevat de kern van ‘duurzame inzetbaarheid van arbeidskrachten’. Een belangrijk thema voor werkgevers en werknemers. Je moet er actief mee aan de slag! Je leest het in de HUB.

Emotie aan de keukentafel: vrijwel ieder familiebedrijf krijgt ermee te maken. Hoe zit het met de opvolging door één of meerdere kinderen. Je kunt het maar beter goed geregeld hebben. Je leest het in de HUB.

Het roer om: Kor van ’t Slot, van klas naar cabine op je 56ste. Je leest het in de nieuwe HUB.

Inzetten op communicatie en marketing. Om te laten zien waar ze goed in zijn, zet Kotra Logistics steeds meer in op marketing en communicatie. TLN gaat hierover in gesprek met Joyce de Koeijer. Je leest het in de nieuwe HUB.

Dat en nog veel meer vind je in de nieuwe HUB.

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl.
HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde.

Meer informatie over adverteren vind je hier.