HUB 3, veilig werken onder één dak!

De derde HUB alweer van dit jaar. In dit nummer spreken we de leden Coenen Boxmeer & Thijs Logistiek over de veiligheid in een warehouse, hebben we het met de RDW en Jongeneel Transport over de achterstanden van goedkeuring voor nieuwe voertuigen, spreken we Said Arslan van C.H. Dekker transport over de logistieke en juridische uitdagingen van humanitair transport en praten Zuid-Holland Bereikbaar en TLN over het onderhoud aan de A29. Dit en nog veel meer is te lezen in het nieuwe nummer van HUB.

e961d7c3-c86d-4665-ad24-3c3acf7f07e9

In deze editie van HUB… 

Veilig werken onder één dak
De vraag naar logistieke diensten is de afgelopen tijd sterk toegenomen. Om processen in warehouses goed te laten verlopen is veiligheid van groot belang. Aan het woord komen de leden Coenen Boxmeer en Thijs Logistiek

Achterstanden te lijf met werving en opleidingen
De RDW kampt al enige tijd met langere doorlooptijden voor (type)goedkeuringen van nieuwe voertuigen. Toch krijgt de organisatie volgens Maarten Balk, directeur Vehicle Regulations & Admission, langzaam grip op het probleem. De van vlotte keuringen afhankelijke Ard Jongeneel, Technisch Directeur bij Jongeneel Transport, heeft zo zijn gedachten over een mogelijke oplossing die zou kunnen bijdragen aan het wegwerken van de achterstanden.

‘De Douane staat elke dag midden in de maatschappij’
In gesprek met Frank Heijmann, hoofd handelsrelaties bij de Douane. ‘Wij zijn onderdeel van de logistieke keten. Daarom is het belangrijk dat we voortdurend open communiceren met het bedrijfsleven. Wanneer in Nederland iets spaak loopt op logistiek gebied, gebeurt dat in de rest van Europa ook.’

 

Dit en nog veel meer vind je in de allernieuwste editie van ons ledenblad HUB.  

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl. 
HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde.  

Meer informatie over adverteren vind je hier.