Kostenontwikkelingen in onzekere tijden (webinar)

Het rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’ komt binnenkort weer uit. Een rapport dat in onzekere tijden tot stand komt. Wat dat betekent voor de kosten, kun je horen tijdens het webinar ‘Kostenontwikkelingen in onzekere tijden’.

Gasoline diesel refuel prices expensive inflation kostenontwikkeling kosten

Het webinar is uitgesteld naar 10 november. Lees meer informatie: Rapport ‘Kostenontwikkeling in het wegvervoer’ uitgesteld.

 

TLN en evofenedex organiseren samen met Panteia het webinar over kostenontwikkelingen in het wegvervoer. Tijdens het webinar wordt hèt rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’ gepresenteerd. Dit rapport dient als de onmisbare en betrouwbare bron van kosteninformatie voor verladers en vervoerders.

Het zijn onzekere tijden. Logistieke processen zijn verstoord. Naast het effect op de ontwikkeling van de prijs van diesel en energie, zijn er tekorten van chauffeurs, vertraging van leveringen, tekorten aan materialen en is er een hoge inflatie.

Onafhankelijk onderzoeksbureau Panteia heeft in opdracht van evofenedex en TLN het rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’ opgesteld. Manfred Kindt en Wim Mars van Panteia gaan in op de uitkomsten van het rapport. Albert Jan Swart van ABN Amro gaat in op de actuele ontwikkelingen en wat u als ondernemer kunt doen in deze onzekere tijden.

Uiteraard kunnen er tijdens het webinar vragen worden gesteld over de kostenontwikkelingen. Het rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’ wordt na afloop direct digitaal verstrekt aan de deelnemers.

Dit webinar is bestemd voor zowel leden van TLN als evofenedex. Er wordt ook een online informatiebijeenkomst georganiseerd alleen voor leden van TLN. De uitnodiging hiervoor volgt binnenkort.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor dit webinar. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. In de week voorafgaand aan het webinar ontvang je een separate mail met daarin een kijkerslink om deel te nemen.