Maak je kostprijsberekening met de TLN Kostprijscalculator

TLN heeft in de afgelopen weken veel leden live bijgepraat over het rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’. Het is nu tijd om je kostprijsberekening te maken. Om dit snel en efficiënt te doen heeft TLN de tool ‘TLN Kostprijscalculator’ in een nieuw jasje gestoken. Als TLN-lid kun je hier gratis gebruik van maken.

Kosten

Ruim vijfhonderd leden maken dagelijks gebruik van de rekentool. Het geeft je als ondernemer een helder overzicht van de kostprijsstructuur. Alle verschillende kostencomponenten komen hierbij aan bod. Denk bijvoorbeeld aan lonen, het brandstofverbruik, banden, verzekering, en afschrijving. Je kunt daardoor het tarief per uur, per kilometer, een gecombineerd uur- en kilometerkosten of de kosten per soort werkzaamheden uitrekenen.

Verder zijn alle loonkosten volgens de Cao beroepsgoederenvervoer geïntegreerd in de kostenapplicator. Maar ook zijn de kostenontwikkelingen volgens Panteia makkelijk in te voeren, om zo de kostenverhogingen te berekening. En kun je er bijvoorbeeld de dieselclausule mee berekenen.

De berekeningen die je maakt, bewaar je per klant en kun je eenvoudig aanpassen bij veranderende omstandigheden. De calculaties die je maakt worden opgeslagen in de cloud en zijn alleen toegankelijk voor jou en de door jou geselecteerde medewerkers die bij TLN geregistreerd worden. Je kunt ook je berekeningen downloaden als pdf en bijvoorbeeld delen met klanten.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om jouw berekening te maken met de TLN Kostprijscalculator*.
*Om aan de slag te gaan met de TLN Kostprijscalculator dien je in te loggen met je inloggegevens van de TLN-website.