Online informatiebijeenkomst ‘Brandstofclausules’

TLN nodigt je van harte uit voor een online informatiebijeenkomst ‘Brandstofclausules’ op dinsdag 15 maart 2022 van 11.00-12.00 uur en van 19.30-20.30 uur. Met de brandstofprijzen die nu al op recordhoogte liggen en in een verhoogd tempo verder stijgen wordt het gebruik van brandstofclausules steeds belangrijker.

Tijdens deze online bijeenkomst via Microsoft Teams wordt het gebruik van brandstofclausules toegelicht. Door het gebruik van een brandstofclausule kunnen de risico’s van sterke fluctuaties in brandstofkosten worden ondervangen. Wat zijn kostenveranderingen als gevolg van een wijziging van de dieselprijs en welke elementen zijn van belang voor de effectiviteit van brandstofclausules?

Roger van Straaten, beleidsadviseur bij TLN,  geeft TLN-leden informatie over het gebruik van brandstofclausules in de praktijk. Uiteraard kun je tijdens de online bijeenkomst vragen stellen over het gebruik van brandstofclausules.

Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. Vanwege het succes van deze bijeenkomst is er een extra tijdstip toegevoegd, namelijk op dinsdag 15 maart van 19.30-20.30 uur.

Voor organisatorische vragen kun je contact opnemen met Wendy Korving, T 088 4567159 / E evenementen@tln.nl