Regionale debatten in aanloop naar Tweede Kamer verkiezingen

Op woensdag 22 november 2023 mogen we weer stemmen voor de Tweede Kamer verkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen organiseren Transport en Logistiek Nederland en de regioafdelingen van VNO-NCW, samen met andere belangenorganisaties, op verschillende momenten regionale debatten.

debat Mobiliteitsalliantie klein

Wil jij van regionale kandidaat-Kamerleden horen wat de politieke partijen in petto hebben voor jou als ondernemer? Ben jij benieuwd hoe zij zich hard gaan maken voor de ondernemerskracht? Stel al je vragen en laat je stem horen door mee te doen aan het debat.

Donderdag 9 november 2023: De binnenstad van 2025
Het eerste regionale debat is op 9 november vanaf 15.30 tot 18.30 uur in de Malietoren in Den Haag over wat er op de verschillende niveaus nodig is om de invoering van zero-emissiezones en de uitvoering van zero-emissie stadslogistiek op een soepele wijze te laten verlopen voor ondernemers. Een belangrijke kwestie met het oog op de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november, waarbij het een grote vraag is hoe we Nederland nu en in de toekomst op een duurzame wijze bereikbaar houden. Op donderdag 9 november 2023 willen verschillende ondernemersorganisaties en de leden over dit onderwerp in gesprek met gemeenten, provincies en het Rijk.

West-Nederland
Donderdag 9 november 2023, Tijd 15.30 – 18.30 uur, locatie Malietoren in Den Haag.
Meer info over dit debat is te lezen op de site van VNO-NCW.

Andere debatten
Er zijn twee andere interessante debatten in andere regio’s met eigen onderwerpen die hier regionaal spelen.

Noord-Nederland: Het Noordelijk Verkiezingsdebat
Vrijdag 10 november 2023, Tijd 14.30 – 18.00 uur, locatie SKILL in Drachten.

Midden-Oost Nederland: Elke regio Telt!
Dinsdag 14 november 2023, Tijd: 16.30 – 18.00 uur Locatie: Postiljon hotel, Deventer.

Foto: Mobiliteitsalliantie