Televizier-Ring Talent winnares Noa Vahle verzorgt dagpresentatie op eerste editie TLN Inspireert

TLN is trots te kunnen melden dat presentatrice en verslaggeefster Noa Vahle als dagpresentator de eerste editie van TLN Inspireert op 27 januari 2024 af zal trappen! Noa Vahle won vorige week de Televizier-Ring Talent 2023.

TLN Inspireert – Achtergrond met Noa Vahle – Fotograaf vermelden bij foto Laura de Mildt
Beeld: Laura de Mildt

TLN Inspireert is een nieuw event in festivalsfeer, speciaal georganiseerd voor TLN-leden. Op basis van een timetable stel je zelf je ideale dag samen. Geniet van verrassende sprekers, ga aan de slag in interactieve sessies en neem deel aan leerzame én leuke activiteiten. Nieuwe kennis en ideeën gegarandeerd!

Het programma
Er staat op 27 januari een prachtig programma voor je klaar, met bijzondere gasten uit binnen- en buitenland, workshoprondes, presentaties, paneldiscussies en de zogenoemde exclusieve ‘Tafels van 10’. Tijdens een Tafel van 10 wisselen tien leden in besloten gezelschap met elkaar van gedachten over hoever we eigenlijk écht zijn in de sector, als het gaat om onze hoofdthema’s: Arbeid, Digitalisering en data, Duurzaamheid en Ondernemerschap.

En natuurlijk is er alle ruimte voor fun: er kan gekart worden, er zijn arcade games, foodtrucks voor de inwendige mens en dj Gerard Ekdom sluit de dag muzikaal af. Kortom: een mooie mix van inspiratie, inhoud en tijd om te netwerken!

Een tipje van de sluier
Kersverse Televizier-Ringwinnares Noa Vahle trapt als dagpresentator het event af door een gesprek aan te gaan met demissionair minister Mark Harbers en TLN-bestuursvoorzitter Elisabeth Post. Zij zullen onder meer praten over de sectorcampagne ‘Het lukt alleen met logistiek’ en de nieuwe koers van TLN. Verder zijn we er trots op dat voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm een keynote verzorgt over defensie en logistiek.

Stay tuned
De komende tijd onthullen we steeds meer van het programma. Houd dus je mailbox en onze social media goed in de gaten voor festival-updates!

Praktische informatie
TLN Inspireert is gratis en exclusief te bezoeken voor TLN-leden!

  • Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024 – van 13.00 tot 19.00 uur
  • Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht

 

Klik hier om je aan te melden voor TLN Inspireert!