TLN organiseert verkiezingsdebat in gemeente Utrecht

Tijdens de coronacrisis werd een betrouwbare, en goed georganiseerde, transport en logistieke sector voor iedereen in Utrecht nog eens goed duidelijk. Onze pakjes werden thuis op tijd bezorgd, medische goederen (mondkapjes, vaccins) waren op die manier op tijd beschikbaar.

CB  – Stadsdistributie – Zero emissie – Utrecht – DOM

Transport en Logistiek Nederland (TLN) vertegenwoordigt deze sector, die dagelijks haar bijdrage levert aan de bereikbaarheid en bedrijvigheid van Utrecht. Zo duurzaam mogelijk. Politiek en gemeente spelen hierbij ook een belangrijke rol. Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 14-16 maart een goed moment om eens te polsen hoe politieke partijen hiernaar kijken. Wat hebben ze afgelopen jaren bereikt en waar gaan zij zich de komende vier jaar voor inzetten? We hopen met dit debat de speerpunten van de partijen beter te leren kennen voor wat betreft bereikbaarheid, bedrijvigheid en duurzaamheid. Want dat is ook voor Utrechtse inwoners en ondernemers van groot belang.

Daarom organiseert TLN op dinsdag 8 maart 2022, in een laagdrempelige online setting, een politiek debat met kandidaat raadsleden. Het debat is van 19.30 tot 21.30 uur en vindt digitaal plaats via Microsoft Teams. Deelnemende partijen zijn: VVD, Groenlinks, D66 en PVDA. We nodigen ondernemers, inwoners en belangstellenden uit om dit online debat gratis te volgen.

Voor vragen kun je een mail sturen naar mevers@tln.nl. Vanuit het publiek kunnen ook vragen worden gesteld.

Het debat is live te volgen via https://youtu.be/UMPXDZDWbp8.