Transportbedrijf te koop

TLN helpt leden via deze rubriek met bedrijfsovername of verkoop van het bedrijf. Voor één van onze leden, een transportbedrijf in Zuidwest Nederland wordt een overname partij gezocht.

Te koop

Meer informatie over het te koop aangeboden bedrijf:

  • Activiteiten: Actief in verschillende deelmarkten in Nederland en België. Specialisatie in bevoorrading in de maritieme sector en al het andere ongeregelde vervoer.
  • Medewerkers en materieel: Er wordt gewerkt met ca. 15 medewerkers en met breed inzetbaar materieel.
  • Indicatie financials 2022: Omzet EUR 2,5 mln, Winst na VpB 19%, EBITDA 27%.
  • Onroerend goed: Het onroerend goed blijft eigendom van de verkoper. Uitgangspunt is dat dit voor enkele jaren gehuurd kan worden door de koper van het bedrijf.
  • Soort transactie: Het betreft een aandelentransactie.
  • Betrokkenheid verkoper: De benodigde betrokkenheid t.b.v. een goede overdracht zal onderling overlegd worden.

 

Meer informatie?
Ben je geïnteresseerd in dit bedrijf en wil je meer informatie? Bel naar TLN servicepartner Claassen, Moolenbeek & Partners, Richard Boonman, Richard.boonman@cmenp.nl, 06-12021498.

TLN wil leden helpen om een bedrijf aan te kopen of een bedrijf te verkopen. Door de onafhankelijke en vertrouwelijke rol van TLN kunnen we leden helpen de eerste stappen hierin te nemen. TLN heeft drie servicepartners geselecteerd die gespecialiseerd zijn in Transport & Logistiek. Zij kunnen optimaal de belangen van een bedrijf behartigen en het proces te begeleiden om een overname succesvol te maken. Wil je meer weten over bedrijfsaankoop of -verkoop, dan kun je contact opnemen met Sjors Jepkema (gjepkema@tln.nl).