Digitach in gebruik

Training Rij- en rusttijden en digitale tachograaf (versneld)

De versnelde training ‘Rij en rusttijden en digitale tachograaf’ wordt vaak ingezet voor planners, P&O-medewerkers, wagenparkbeheerders en management. In een training van drie uur krijg je veel praktische informatie die direct ingezet kan worden.

Inhoud opleiding

Tijdens de training worden de spelregels omtrent de rij- rusttijden en het gebruik van de digitale- en smart tachograaf uitgebreid toegelicht. Belangrijk aspect in de training is de compleetheid van de tachograafadministratie. Tijdens de bedrijfscontroles van ILT werden de afgelopen jaren hoge boetes opgelegd omdat de gegevens niet compleet waren.  Het ontbreken van gegevens kost €4.400 per dag. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt toegelicht hoe je door middel van regelmatige analyses boetes tijdens weg- en bedrijfscontroles kunt voorkomen. Je krijgt te horen hoe deze analyses uitgevoerd moeten worden en welke mogelijkheden er zijn met de nieuwe tool TLN Tachoweb.

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Bedrijfscontroles ILT (een complete tachograafadministatie realiseren).
  • Rij- en rusttijden (wet- en regelgeving en praktische tips).
  • Digitale- en smart tachograaf (wet- en regelgeving en praktische tips).

Investering

De training ‘Rij- en rusttijden en digitale tachograaf (versneld)’ kost voor TLN-leden €175,- excl. BTW. Niet-leden betalen €227,50 excl. BTW.

Agenda: Data en locaties

Agenda & aanmelden

Deze training wordt ook in-company verzorgd. Meer informatie hierover? Neem contact op met opleidingen@tln.nl.