Werkgeversportaaal

TLN Werkgeversportaal

Al die personeelsadministratie met verschillende systemen, programma's, documenten en Excelsheets voor ziekmelding, functieprofielen, schades, Code 95-opleidingen, salarisadministratie en noem maar op... dat moet toch handiger kunnen?

Je bent transportondernemer. Daar ben je trots op en het geeft je voldoening. Daarnaast ben je ook werkgever. Je hebt mensen in dienst met wie je je bedrijf tot een succes maakt. Maar het werkgeverschap levert je vaak meer werk op dan je lief is. Al die personeelsadministratie, met verschillende systemen, programma’s, documenten en Excelsheets voor ziekmelding, functieprofielen, schades, boetes, Code 95-opleidingen, salarisadministratie en noem maar op… Dat moet toch handiger kunnen?

TLN Werkgeversportaal

TLN biedt een oplossing met het TLN Werkgeversportaal. Met deze nieuwe service beschik je over één systeem voor alle personeelszaken. Eenvoudig
beheer en snel overzicht van alle gegevens van je werknemers. En het kost je vooral minder tijd en geld. Daar wordt je als werkgever en ondernemer toch blij van?

Of het nu gaat over salarisadministratie, ziekmeldingen, arbeidsovereenkomsten, verlofaanvragen, functioneringsgesprekken, signalering van aflopende ID-bewijzen, diploma’s of contracten, jubilea, registraties van vervaldata van Code 95, schades, boetes, het persoonlijk keuze budget: je hebt het allemaal per medewerker direct en op tijd bij de hand.

Je medewerkers hebben altijd duidelijkheid over salarisbetalingen. Je kunt de gewerkte uren invoeren en door op één knop te drukken, draait
de salarisverwerker de loonstroken uit. Deze zorgt voor de loonstroken en berekening van benodigde afdrachten. Altijd CAO-proof!

Je medewerkers kunnen ook profiteren van het TLN Werkgeversportaal. Met een persoonlijke inlog kunnen zij gemakkelijk
bij hun eigen gegevens en instructies ontvangen van je als werkgever. Het TLN Werkgeversportaal voldoet aan de wettelijke privacyregeling (AVG).

Contact

Wil je meer weten over het TLN Werkgeversportaal of wil je een demo op locatie of online? Neem dan contact op met de TLN Ledendesk 088-4567567 of per mail via info@tln.nl