Double checking the shipping manifest

Training Communicatievaardigheden

Wil je effectiever leren communiceren? Maar wel op een manier die goed past bij wie jij bent? 

Inhoud

Heldere en effectieve communicatie is essentieel – ongeacht je functie of met wie je communiceert. Jouw gedrag en communicatiestijl bepalen hoe anderen op je reageren. Misschien ben je wel tevreden over jouw communicatie, maar loopt een gesprek soms stroef. Of krijg je niet gedaan wat je voor ogen hebt. Wil je effectiever leren communiceren? Maar wel op een manier die goed past bij wie jij bent?

Om meer te bereiken met je communicatie is het belangrijk om bewust te worden van de manier waarop je communiceert, hoe je overkomt op anderen en op welke manier anderen communiceren. Met onze training vergroot je je communicatieve vaardigheden en ontdek je hoe je door effectieve communicatie nog meer kan bereiken, onder verschillende omstandigheden. Zonder jezelf of jouw doel uit het oog te verliezen. Zo ontwikkel je het vermogen om persoonlijk, doelgericht en effectief te communiceren. Ook in uitdagende situaties.

Programma

Deelnemers gaan met praktijksituaties concreet en actief aan de slag. De volgende thema’s komen aan bod:

– Effectief waarnemen en communiceren
– Verbale en non-verbale communicatie
– Actief luisteren en vragen stellen
– Effectief gebruik van communicatiestijlen
– Communicatie en overtuigen
– Omgaan met weerstand en conflictsituaties

We starten al vroeg: ontvangst op locatie is vanaf 08.00 uur, start 08.30 uur. De training eindigt na de lunch om ca. 13.00 uur.

Investering

Deze unieke training kost € 310,- per persoon voor TLN leden en € 400,- per persoon voor niet-leden. Het deelnamebedrag is inclusief lesmateriaal en lunch, exclusief btw.

Contact

Vragen? Neem contact op met team opleidingen via opleidingen@tln.nl
Is de training volgeboekt of passen de genoemde data niet in je agenda?

Stuur dan een email aan workshop@tln.nl, dan plaatsen wij je op de reservelijst en/of informeren wij je zodra er nieuwe data ingepland worden.

Agenda: Data en locaties

Agenda & aanmelden