Beurtvaartadres, evofenedex en TLN introduceren innovatieve AEO-tool

Het verkrijgen en behouden van AEO-status vereist specialistische kennis en inspanning. Om dit proces te vergemakkelijken, hebben Beurtvaartadres en evofenedex de AEO Customs Compliance Tool ontwikkeld, waarbij TLN zich heeft aangesloten.

AEO tool

Veel organisaties ervaren in de praktijk dat zowel de aanvraag als de periodieke audit veel tijd en moeite vergt. Diepgaande en actuele kennis is noodzakelijk voor een succesvolle aanvraag van de vergunning. Eenmaal gecertificeerd moeten organisaties regelmatig controleren of ze nog steeds voldoen aan de AEO-eisen.

De AEO Customs Compliance Tool biedt hierbij ondersteuning door het monitoren, documenteren van taken en het verschaffen van inzicht in vervolgacties. Daarnaast kunnen gebruikers eenvoudig rapportages genereren en delen met de Douane.

Beurtvaartadres biedt drie verschillende pakketten aan: AEO-Tool Only, AEO-Tool & Consulting en AEO-Certificering Behalen. Meer details over deze pakketten zijn te vinden op beurtvaartadres.nl/aeo.

Consultancy op maat
Naast de speciaal ontwikkelde AEO-Tool, kan additionele consultancy aangevraagd worden. Hierdoor kunnen consultants de organisaties die de tool gebruiken voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte begeleiding. TLN richt zich de komende tijd op het faciliteren van de connectie tussen bedrijven die behoefte hebben aan extra ondersteuning en TLN-leden die deze expertise bieden. Via onze website en nieuwsbrief houden we je op de hoogte.