Doe mee met de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2022

Donderdag 8 december 2022 staat in het teken van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur willen werkgeversorganisaties en vakbonden een traditie in gang zetten om chauffeurs in een welverdiend zonnetje te zetten en tegelijkertijd de aantrekkingskracht van het beroep vergroten. De afgelopen twee edities waren een groot succes! Doen jullie dit jaar ook weer mee?

Logo dag van de vrachtwagenchauffeur_8DEC_2022_FC

Je kunt een handje helpen chauffeurs op 8 december 2022 eens in het zonnetje te zetten: bosje bloemen, koffie met een taartje bij lossen van de vracht, leg de rode loper uit, verrassingslunch onderweg, schouderklopje bij de uitgang, samen een lied zingen, alles kan. Jullie kunnen zelf invullen hoe je dat voor je ziet. Maar als doel: een onvergetelijke dag voor al die vrachtwagenchauffeurs.

Met de Dag van de Vrachtwagenchauffeur willen de werkgeversorganisaties TLN en VVT en vakbonden FNV en CNV een traditie in gang zetten om chauffeurs in een welverdiend zonnetje te zetten en tegelijkertijd de aantrekkingskracht van het beroep vergroten. De uitvoering is in handen van Sectorinstituut Transport en Logistiek en Truckstar en is mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage van SOOB.

Doe mee
Noteer de datum dus alvast in je agenda: 8 december 2022. Wij zijn erg benieuwd naar jullie plannen! Laat zien dat je meedoet via www.dagvandevrachtwagenchauffeur.nl. Op deze website vind je ook een toolkit met flyers, logo’s en posters.