HUB 3: Groen, groener, groenst!

HUB nummer 3 van 2022 is er! Het ledenblad van TLN staat weer vol met informatieve en leuke artikelen over onze sector. We gaan in deze editie onder andere in op het gezamenlijke belang van CO2 -reductie, daarnaast spreken we sectorbankier en sector-econoom Machiel Bode en Rico Luman van de ING over wat de oorlog betekent voor onze sector, hebben we het over vijf belangrijke thema’s rond digitalisering en spreekt HUB ook met de CEO van E. van Wijk Logistics Group over wanneer je bedrijf in een land in oorlog staat.

Publicatiebericht 1

Artikelen:

Vacature: CO2 regisseur in logistieke ketens. We hebben het over het gezamenlijke belang bij CO2- reductie en bespreken ook mooie groene voorbeelden van de bedrijven DHL Parcel en Van der Wal Holding B.V.

Evenementenvervoerders weer actief. Nederland is na twee jaar coronacrisis weer van het slot. Micodo Transport, een grote speler in de evenementenlogistiek, weet er alles van.

Vijf belangrijke thema’s rond digitalisering. Van 4 tot en met 8 april is de week van de digitalisering. Naar aanleiding daarvan spreken we met Bart Wijnhoven, directeur van de Graaf Logistics (DGL) en Hans Moonen, consultant en universitair docent. Wout van den Heuvel beleidsadviseur digitalisering bij TLN, vraagt ze wat meer te vertellen over de vijf belangrijkste thema’s rond digitalisering.

Opeens staat je bedrijf in een land in oorlog. Hub sprak met de CEO van E. van Wijk Logistics Group met een vestiging in Lviv over de eerste ervaringen van de oorlog, het verdere verloop, zijn gevoelens, beslissingen en verwachtingen.

Dat en nog veel meer vind je in de nieuwe HUB.

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl.
HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde.

Meer informatie over adverteren vind je hier.