Informatiebijeenkomst werkzaamheden A7 Purmerend

Rijkswaterstaat organiseert op zaterdag 2 maart 2024 een informatiebijeenkomst over de renovatie van de A7 bij TLN-lid Rijser Transport B.V. in Purmerend. Van april tot 1 september 2024 wordt de brug in de A7 over het Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend door Rijkswaterstaat versterkt. De steunpunten van de brug zijn niet sterk genoeg voor zwaar verkeer. Tijdens de werkzaamheden geldt in de eerste fase een extra gewichtsbeperking van 25 ton.

Afbeelding bijeenkomst A7

TLN heeft veelvuldig bij Rijkswaterstaat de zorgen vanuit de transportsector over de A7 bij Purmerend kenbaar gemaakt en daar ook aandacht gevraagd voor het sneller klaar hebben liggen van (nood)oplossingen. Door de actieve lobby van transporterend Noord-Holland, ondernemers en brancheorganisaties richting Rijkswaterstaat stond het kunstwerk hoog op de agenda en is eind vorig jaar besloten om het project versneld uit te voeren. 

Informatiebijeenkomst
Op zaterdag 2 maart 2024 organiseert Rijkswaterstaat een informatiebijeenkomst voor de transportsector over de werkzaamheden, planning en de verkeersmaatregelen. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en onder andere TLN en evofenedex zijn aanwezig om verder te praten over de werkzaamheden.

Programma
De informatiebijeenkomst start met een plenaire presentatie van Rijkswaterstaat. Daarna is er ruimte om verdiepende gesprekken te voeren. Wat betekenen de werkzaamheden? Hoe kan de transportsector zich hierop voorbereiden? En op welke manier kan Rijkswaterstaat hierin ondersteunen? Transport en Logistiek Nederland (public affairs adviseur Wessel Deelstra), evofenedex (regionaal beleidsadviseur Lars Ahsman), Bouwcombinatie Savera en Rijser Transport (eigenaar Ron Rijser) zullen aanwezig zijn om met de aanwezigen van gedachten te wisselen.

Praktisch
Datum: Zaterdag 2 maart
Tijd: 09.30 – 12.30 uur
Locatie: Rijser Transport, Amperestraat 80, 1446 TT Purmerend

Aanmelden
Aanmelden kan via de website: www.rijkswaterstaat.nl/bijeenkomst-a7-transport