Jongeneel Transport ontvangt VVD-politicus

Ondernemer Ruud Jongeneel van Jongeneel Transport ontving deze week VVD-kandidaat Laurens van Doeveren bij zijn bedrijf. Een werkbezoek waarbij belangrijke thema’s als de markt, infrastructuur en duurzaamheid aan bod kwamen.

Ruud Jongeneel (li) en Laurens van Doeveren (re)
Ruud Jongeneel (li) en Laurens van Doeveren (re)

Verkiezingstijd is traditioneel een moment voor nieuwe politici om kennis te maken met belangrijke sectoren voor Nederland. VVD-kandidaat Laurens van Doeveren heeft een voorliefde voor mobiliteit en wil daarom de komende tijd zoveel mogelijk ondernemers spreken die afhankelijk zijn van goede mobiliteit en bereikbaarheid in Nederland.

Waterstof
Tijdens het werkbezoek zijn tal van politieke onderwerpen besproken die in de transportsector leven: de Europese interne markt, het vergunningenstelsel, continuering van familiebedrijven, digitalisering en de kwaliteit van de Nederlandse infrastructuur. Ruud Jongeneel vertelde ook uitvoerig over de verschillende waterstofprojecten waar Jongeneel Transport in participeert.

Achter de schermen
Tot slot kreeg Van Doeveren een kijkje achter de schermen op het terrein van  Jongeneel Transport, dat gespecialiseerd is in gastransport. Van Doeveren: “ik wil graag met gezond verstand aan de slag met de leden van TLN in de Tweede Kamer. Mooi om daarom een toonaangevend transportbedrijf bij mij in de buurt te bezoeken!”

Verkiezingsdebat
Wil jij weten hoe de politiek denkt over duurzaamheid in onze sector? Volg aanstaande woensdag, 10 maart het verkiezingsdebat ‘Duurzaam Transport: welke route kiest politiek Den Haag?’, dat TLN samen met Natuur & Milieu organiseert. Aanmelden kan hier!