Keurmerk Transport en Logistiek voor Gesink

Op 23 juli ontving het Gelderse Transportbedrijf Gesink het Keurmerk Transport en Logistiek, met als specialisatie bouwmaterialenvervoer.

Gesink20Keurmerk20TL

Het Keurmerk Transport & Logistiek laat zien dat Gesink structureel werkt aan het verbeteren van de eigen bedrijfsvoering. Daartoe maakt het transportbedrijf gebruik van het managementmodel van het Instituut Nederlandse Kwaliteit, dat ondernemers ondersteunt bij het realiseren van ambities op het vlak van onder meer milieu, veiligheid en goed ondernemerschap.

Specifieke eisen

De specialisatie bouwmaterialenvervoer laat zien dat Gesink tevens voldoet aan de specifieke eisen die van belang zijn voor klanten van bouwmaterialenvervoerders, zoals de leverbetrouwbaarheid.

Onderscheidend vermogen

Gesink ziet in het Keurmerk Transport en Logistiek een instrument om het onderscheidend vermogen uit te stralen richting chauffeurs, markt en omgeving. Het transportbedrijf bestaat al 160 jaar, telt 135 medewerkers en beschikt over een vloot van circa honderd vrachtwagens die zich hoofdzakelijk binnen Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België bewegen. Gesink specialiseert zich in onder meer groupagevervoer (bundeling van zendingen voor verschillende klanten), bouwlogistiek en transport van gevaarlijke stoffen. Daarnaast beschikt Gesink over een Europese expeditieafdeling en een magazijn. Eerder al bemachtigde Gesink een ISO 9001: 2015-certificaat en Lean and Green-award.

  • Meer weten over het Keurmerk Transport & Logistiek? Bezoek dan deze website