Kom naar Transport Compleet!

Corona gooide vorig jaar roet in eten maar dit jaar is hij er weer: Transport Compleet. Dé beurs waar transportondernemers hun relaties ontmoeten en kennis nemen van de laatste ontwikkelingen in de branche. Op 28, 29 en 30 september in de Evenementenhal in Gorinchem.

transport compleet beurs

‘Transport Compleet is voor veel transportondernemers het jaarlijkse moment om te netwerken en om zich bij te laten praten over de laatste ontwikkelingen en trends in de sector’, zegt Sjors Jepkema, relatiebeheerder Producten en Diensten bij TLN. ‘Interessante kennissessies volgen, nieuwe en bestaande producten, diensten en partners van TLN leren kennen, collega-ondernemers ontmoeten onder het genot van een drankje: wat wil je nog meer?’ aldus Jepkema, die blij is dat de beurs dit jaar weer kan plaatsvinden.

Kennissessies
TLN verzorgt op alle dagen kennissessies over handige producten van TLN en over actuele onderwerpen als de Brexit, Mobility Package en de Smart tacho 2. De uitnodigingen voor deze sessies worden in de komende weken verstuurd maar hieronder alvast een tipje van de sluier van de  onderwerpen die TLN op de agenda heeft staan:

28 september 12.30 – ca 14.30 uur – Producten & Diensten TLN
Werkt je personeelsadministratie nog steeds met verschillende systemen? Dat kan eenvoudiger! Denk eens aan het TLN Werkgeversportaal. Met deze service beschik je over één systeem voor al je personeelszaken. Naast dit product heeft TLN nog tal van andere producten en diensten die jouw onderneming verder kunnen helpen. Ben jij benieuwd welke? Kom dan naar deze bijeenkomst en Sjors Jepkema vertelt je er meer over.

 28 september 14.30 – ca 16.00 uur – Team Internationaal over de Brexit en Mobility Package
Wat speelt er rond onderwerpen als de Brexit en het Mobility Package. Waar moet je als ondernemer de komende periode rekening mee gaan houden? Want er verandert veel door de nieuwe Europese transportregels die eraan komen. Tijdens deze bijeenkomst praat Team Internationaal van TLN je bij!

28 september 17.00 – ca 18.00 uur – Smart tacho 2 intro 2023
De nieuwe slimme tachograaf, smart tacho 2, is vanaf augustus 2021 verplicht in nieuwe voertuigen. Voor bestaande voertuigen die internationaal rijden, geldt een zogenaamde retrofitplicht, wat wil zeggen dat zij vanaf dan ook de nieuwste versie smart tacho moeten hebben.  TLN heeft deelgenomen aan een werkgroep van de Europese Commissie waarin de nieuwe smart tacho 2 is samengesteld op basis van de eisen die in het Mobility Package zijn vastgelegd. Tijdens deze bijeenkomst geeft Erik Busser een toelichting op de nieuwe functionaliteiten van de smart tacho 2 en wat de verplichte retrofit zal betekenen.

Transport Compleet – coronavirus
De beurs wordt  georganiseerd volgens de richtlijnen van de overheid. Alles hierover en over alle andere zaken die je over Transport Compleet wilt weten, vind je op de website https://www.transportcompleet-gorinchem.nl/

Aanmelden
We hopen je tijdens Transport Compleet weer live te ontmoeten! Ben jij erbij? Meld je hier aan voor een bezoek aan de beurs en vergeet niet je coronatoegangsbewijs mee te nemen.