JongTLN

​​​​Ben jij een (aankomend) leidinggevende of ondernemer in transport en logistiek? Wil je kennis delen en ervaringen uitwisselen met collega's die in een vergelijkbare, veranderende rol binnen hun bedrijf zitten?

Sluit je dan aan bij JongTLN, de ontmoetingsplek en verbinder voor jonge ondernemers en leidinggevenden in transport en logistiek.

Wat is JongTLN?

JongTLN is een kring van TLN, de ontmoetingsplek en verbinder voor jonge ondernemers en leidinggevenden in de sector transport en logistiek. Daarmee is JongTLN de stem van de toekomst binnen TLN. JongTLN richt zich vooral op thema's en vraagstukken die te maken hebben met jong ondernemerschap.

De transport- en logistieksector is een belangrijke, drukke en vernieuwende sector in Nederland. Vernieuwing betekent voor bedrijven veranderen door het gebruiken en uitwerken van nieuwe ideeën. Vernieuwen betekent ook verjonging van personeel, middelen en materieel. Jij staat daarmee als jonge ondernemer of leidinggevende voor andere vragen dan je voorganger en je moet strategische keuzes maken.

Net als veel leden van JongTLN sta je daarnaast op het punt om een strategische en leidinggevende positie binnen je bedrijf in te nemen of heb je die stap net gezet. Dat betekent dat jij je niet alleen bezig moeten houden met een veranderende logistieke wereld, maar ook met een veranderende rol binnen je bedrijf. Die zaken vragen om aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap.

Ontmoet elkaar

Je staat samen met andere JongTLN'ers voor een periode vol uitdagingen, problemen aanpakken en kansen benutten. JongTLN ondersteunt je bij het maken van keuzes.

  • JongTLN is de plek in de sector waar je andere jonge ondernemers en leidinggevenden kunt ontmoeten, nadenken over de ontwikkelingen en kennis en ervaringen kunt uitwisselen.
  • JongTLN richt zich daarin op zaken als strategie, toekomst van de sector, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
  • Via JongTLN worden ook de specifieke belangen van deze doelgroep gehoord en behartigd.
  • JongTLN ondersteunt de jonge generatie bij het verder ontwikkelen en innoveren van de sector, zodat deze ook in de toekomst een rol van betekenis blijft spelen in Nederland.

Wat doet JongTLN voor jou?

JongTLN is zowel landelijk als regionaal actief. Je JongTLN-netwerk begint in je eigen regio.

Regionaal

In iedere regio van JongTLN wordt met een vaste frequentie op een vaste plek een JongTLN-borrel gehouden. Deze JongTLN-borrel is de perfecte plek voor jou om andere leden informeel te ontmoeten. Door deze borrels wordt je netwerk vergroot en ontstaan er hechte groepen van jonge ondernemers en leidinggevenden, die elkaar in vertrouwen kunnen en durven nemen over zaken waar je in je eigen onderneming mee te maken hebt. Op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten, die dit jaar plaatsvinden.

Landelijk

JongTLN organiseert drie tot vier keer per jaar een landelijke bijeenkomst voor haar leden. Deze bijeenkomsten vinden plaats op een aansprekende locatie en meestal staat er een inhoudelijk thema op de agenda. Voorbeelden van thema's zijn innovatie, familiebedrijven en leiderschap. Deze bijeenkomsten zijn dan ook de perfecte plaats om je kennis te vergroten en je collega JongTLN'ers te ontmoeten. Bekijk een overzicht van de activiteiten, die dit jaar plaatsvinden.

Lid worden van JongTLN

Geïnteresseerd geraakt in JongTLN? Meld je dan snel aan.

Lidmaatschap van JongTLN staat open voor (aankomend) ondernemers en leidinggevenden bij leden van Transport en Logistiek Nederland. Leden van JongTLN zijn niet ouder dan 41 jaar.

Wil je je aanmelden voor JongTLN? Stuur dan een mail naar jong@tln.nl

Lees meer

Extra informatie

Alles over de organisatie

Bijeenkomsten en nieuws

Speciaal geselecteerd voor de leden van deze groep

65456c0e-6979-4947-a484-a278eb764fd6

Agenda
Bijeenkomsten

Gerelateerd

Actualiteiten