Advies voor elektrisch laden op eigen terrein

Wil jij meedenken over hoe jij je elektrische voertuigen in de toekomst op je eigen terrein kan laden? Praat en denk mee in een online sessie die Batenburg Techniek en FIER Automotive & Mobility organiseren op 15, 22 en 29 november van 9.00 tot 10.30 uur. Je draagt bij aan een advies dat beide organisaties schrijven in opdracht van de Nationale Agenda Laadinfrastructuur.

Elektrische truck
foto: Breytner/Post & zn

Bij omschakeling naar zero emissie transport is het laden op het eigen (bedrijven)terrein (depotladen) erg belangrijk. Naar schatting gaat 80% van het elektrisch laden van voertuigen daar plaatsvinden. Op dit moment zijn er op het gebied van (depot) laden bij de meeste ondernemingen nog veel vragen.

Belangrijk
Om de realisatie van laadinfrastructuur bij depots toegankelijker te maken, houden Batenburg en FIER Automotive & Mobility drie interactieve sessies waarin een conceptversie van het advies wordt besproken. Wil je meewerken aan een van deze sessies en aangeven welke punten voor jouw organisatie belangrijk zijn, geef je dan op voor een van deze online sessies. Ervaring met elektrische vrachtauto’s is niet noodzakelijk, het voornemen om daar de komende jaren mee aan de slag te gaan natuurlijk wel.

Aanmelden
Je kunt je rechtstreeks aanmelden bij svanderwilt@fier.net (Sascha van der Wilt).