Nog 1 week tot de Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Op donderdag 14 december 2023 vindt de Dag van de Vrachtwagenchauffeur plaats. Op deze dag zetten honderden bedrijven werknemers met dit belangrijke beroep in het zonnetje, door stil te staan bij de uitdagende taken en verantwoordelijkheden, die zij het hele jaar door vervullen. Zijn jullie al druk bezig met de voorbereidingen? Wij zijn benieuwd!

Logo dag van de vrachtwagenchauffeur_14 DEC 2023_FC_RGB

Je kunt een handje helpen om chauffeurs op 14 december aanstaande in het zonnetje te zetten: bosje bloemen, koffie met een taartje bij lossen van de vracht, leg de rode loper uit, verrassingslunch onderweg, schouderklopje bij de uitgang, samen een lied zingen, alles kan. Jullie kunnen zelf invullen hoe je dat voor je ziet. Maar als doel: een onvergetelijke dag voor al die vrachtwagenchauffeurs.

Ondersteuning TLN
TLN ondersteunt de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2023. Houd onze website en socialmediakanalen volgende week goed in de gaten. Wij zijn ook erg benieuwd naar jullie plannen! Laat dit aan ons weten door in jouw uiting #DVC2023 te gebruiken. Ook wordt er op de website van Truckstar een lijst van deelnemende bedrijven bijgehouden. Klik hier om je daarvoor aan te melden. Ben je op zoek naar inspiratie of de toolkit met flyers, logo’s en posters? Klik dan hier.