TLN Ledenwinkel levert nu ook mondkapjes

Het assortiment van de TLN Ledenwinkel bevat sinds kort ook mondkapjes die bedrijven kunnen kopen voor hun medewerkers. Het initiatief is genomen als serviceverlening naar de leden. De mondkapjes worden aangeboden zonder winstoogmerk.

Steeds meer Europese landen eisen dat vrachtwagenchauffeurs in bepaalde omstandigheden een mondkapje dragen. Bedrijven die internationaal transport verzorgen, wordt aangeraden hun medewerkers voldoende mondkapjes mee te geven. Als landen deze of andere beschermingsmiddelen verplicht gaan stellen, moeten medewerkers van lidbedrijven er zeker van zijn dat deze te koop zijn, aldus TLN. Daarom is besloten ze in het aanbod van de Ledenwinkel op te nemen.

TLN heeft gekozen voor de variant die het beste tegemoetkomt aan de eisen en daarbij de beste prijs-/kwaliteitsverhouding heeft. Ze zijn in een Nederlands laboratorium getest. Het gaat om mondmaskers type IIR. Ze verkleinen de kans op besmetting van een ander. TLN benadrukt dat de mondkapjes het virus niet tegenhouden. Het blijft belangrijk je te houden aan de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de bedrijfstak.

De mondkapjes zijn te verkrijgen in de TLN Ledenwinkel. Voor goed gebruik wordt verwezen naar de aanbevelingen van het RIVM.